Groove Army

Groove Army

Na začátku byl sen.

Ten mohl ožít díky misi, která přišla jako blesk z čistého nebe. Tokhi byl postaven před nelehký úkol, dát dohromady a vycvičit – během několika týdnů – nesestřelitelnou bubenickou jednotku. Vyšlo to. Ušli jsme dalekou cestu od našeho založení, a nezůstal kámen na kameni, ale Groove Army je tady a stala se jednoznačně nejpopulárnějším bubenickým projektem na české scéně.
Moderní beaty a neuvěřitelně silný zvuk bubnů roztančí zemi široko daleko od místa, kde se vyskytneme. Nepřeslechneš nás, nepřehlédneš. A to, co chystáme, vyrazí dech. Na festivalech, slavnostech, v průvodech, na závodech, stadionech, fan zónách, v ulicích, hudebních klubech, a v mnoha roztančených srdcích – tam je nám nejlépe. Buďte s námi, my zůstaneme.
T & GA

Originální bubenická show Tokhi & the Groove Army vychází z principů brazilské samby, ale v několika aspektech ji přesahuje. Skupina bubeníků používá nástroje typické pro slunnou Brazílii (surdo, caixa, caxixi, pandeiro, tamborim, ganza, timba atd.)…. Mimo klasických rytmů pro tzv. Samba baterria hraje i moderní beaty, inspirované například hip hopem, r´n´b, případně groovy a rytmy původem ze všech koutů světa.

Je to temperamentní bubenická show, která si diváky natolik podmaní, že se doslova poddají její nespoutané síle a nezdolné energii. Bubeníci je zaujmou osobitou choreografií a originálními kostýmy, obejdou se bez ozvučení, nebo pro ně není problém, aby se celá skupina vydala s nástroji na pochod.

Členové Groove Army jsou všestrannou záležitostí vhodnou na koncertní pódia, festivaly, netradičními hudebními prvky dodají osobitou atmosféru průvodům, VIP party, openningům, přehlídkám a dalším akcím.

Vystoupení Groove Army lze kombinovat s DrumCirclem, workshopem, či seminářem, kde si nástroje sami vyzkoušíte! DrumCircle je forma skupinového bubnování, kdy účastníci společně, pod vedením facilitátora, hrají na bubny či jiné perkusní nástroje. Jedná se o spontánní vyjádření jednotlivce ve spolupráci s ostatními, kde je dán důraz především na komunikaci. Groove Army hraje pod vedením zkušeného perkusisty a bubeníka Tokhiho.

Máte zájem o naše vystoupení?

Pokud máte zájem o Groove Army s Tokhim nebo Vás napadla jakákoliv otázka, případně máte návrh spolupráce, určitě nás neváhejte kontaktovat. Budeme moc rádi za každý feedback.

NAŠI PARTNEŘI