Casting 2022

Casting 2022

VÍTÁM TĚ NA STRÁNKÁCH GROOVE ARMY!

Určitě jsi zde proto, že tě zaujal casting do naší party. Jsme veliká bubenická show Groove Army a ano, rozšiřujeme naše řady. Příští rok nás totiž čekají další dobrodružství a už teď víme, že top lidi budou potřeba. Vše podstatné najdeš zde na webu, v sekci Groove Army. Tady si řekneme jen hlavní informace o castingu, protože doba je rychlá a my neztrácíme čas.

Máme dva termíny, je úplně jedno, na který se dostavíš.

31. 10. 2022, 19:00
15. 11. 2022, 19:00

Do jednoho by ses měl trefit. Nebo klidně měla, holky hrají taky.

Je to na adrese Zkušeben Praha, Továrna. Tedy: Depo Hostivař, přesná adresa areálu je Služeb 1. Tam vejdeš, vydáš se z kopečka po levé straně a až dojdeš ke dveřím koupelen SEN, tak uličkou doleva. Tam už jsou zkušebny.

Na místě si dáme pivko, nebo klidně čaj, v místním baru a řekneme si, co od sebe očekáváme, a jestli to může fungovat. Potom se přesuneme přímo do naší zkušebny, kde si zkusíme bouchnout a uvidíme.

Nemusíš mít nic, všechny nástroje, ať už basové bubny surda, virbly caixy, shakery jako rocar a další, vše na místě dostaneš.

Očekáváme:

  • Nějakou zkušenost s aspoň amatérským bubnováním, ale pokud máš už kapelu, tak ideální. Nebude úplně prostor učit někoho, kde je první doba, nebo jak se drží paličky. Od toho je naše akademie a platí se tam školné.
  • Odhodlání, že do toho chceš jít. Že chceš hrát super akce a víš, že je potřeba pro to něco udělat. Jako naučit se to a jezdit. Ne že nás čeká šampionát v O2 aréně a ty řekneš, že chceš radši na výlet se svojí holkou. Radši ji vem sebou do té haly.
  • Sociální inteligenci a týmového hráče. Pomáháme si a spoustu projektů prostě řešíme společně. Jestli se chceš jen vézt, nebude to pro tebe.

Nabízíme:

  • Super akce v ČR i zahraničí, nejlukrativnější štace, eventy světového významu, plná náměstí a festivaly.
  • Kompletní zázemí, vybavení, super organizaci a klid.
  • Flexibilitu, nemusíš hrát pořád, máme sdílenou tabulku a hráči se klikají na termíny, které prostě můžou odjet. Ale určitě se nehlas, jestli z toho nechceš udělat jednu ze svých priorit a nemůžeš vlastně nikdy.
  • Finanční ohodnocení. Vážíme si tvého času a skillu, neříkáme, že dostaneš milion za gig, ale něco přece jenom ano. Pokud by to ale měla být hlavní motivace, tak asi nic.
  • Silnou značku, která roste.
  • Skvělou crew a lidi, se kterýma prostě budeš trávit čas.

WhatsApp: +420 607 673 145 | Email: tokhi@tokhi.cz

Když tě bude cokoliv zajímat, zavolej mi, nebo napiš, a já ti budu s radostí k dispozici. Těším se na tebe!

Groove Army for Life!

NAŠI PARTNEŘI